Samla kraft

Hej vänner!

Måndag

Efter ännu en omgång av sjuka och brist på energi och engagemang så har jag samlat upp viljan igen. Tränade blandannat  och det var riktigt roligt, Rebecka räddade mig i sista stund mot att vara enda tjejen på träningen, tack! Vi körde mycket bål och benträning vilket jag kan rekommendera, var längesen jag blev så uppvärmd i benen, för det mesta blir man bara varm i överkroppen i de flesta träningar i Judo. Körde Ippon Seo Nage på vårt egna sätt, Nea Waza-urtagningar och Randori. Blir gång på gång förvånad hur man kan gå från att ha en skitdag innan träning och får de att vända och bli genomkörd och glad igen!

Tisdag

Då tog jag mig en långpromenad på ca 6-8 km, vilket gjorde gott för humöret. Rastlösheten är ett gott tecken på våren. Stötte på arga kråkor, vårens första Videung, Hackspettsbon, Kor, Solsken och Svanar. En lugn stund för sig själv gör gott. Efter promenaden satte jag mig på en kaffe hos min träningskompanjon Tim och tittade igenom lite träningsplanering för den tiden som är kvar på terminen,kommande graderingar,idéer och kommande event som Kompisveckan, Superkidzläger,Tävlingar osv. Stämma av helt enkelt. Sen har vi även en allmänt träningsmöte på lördag med övriga tränare på klubben. Jag och Tim har mån & ons grupperna 9-12 år medans övriga har vuxengruppen på samma  dagar samt på lördag har övriga tränare 6-7 åringar i en grupp och 8-9 åringar i en annan.

Onsdag

Dagen började lugnt sen fick jag ett ryck och spontantvättade och städade ur bilen under två timmar. Sen lite administrerande inför judo,sen middag sen drog jag upp till klubben höll i barnträningen. Körde kast i rörelse, ko soto gake och mycket nea waza/tatchi waza pass med dem, riktigt duktiga var dem. Sen på min träning körde vi benövnigar igen,rullningar,nea waza,randori och sode tsuri komi goshi och bensvep.

Torsdag

Idag blev det också en långpromenad runt strandpromenaden i stan med Carro en judokompis från klubben,pratade om allt mellan himmel och jord som bara tjejer kan. Sen lite fika och middag nere på stan, nu har jag städat undan lite och så och mer blir det imorgon. Får ta och kolla upp mina armbågar framöver så jag inte har inflammation i dem, får alltid ont efter antingen biltvättande eller träningen, får hoppas det inte är något allvarligt.

Klubboveraller

Vi har även fått våra nya Klubboveraller vilket jag tycker är kul! Helt nytt tänk med både färger och design. Man ska vara öppen för förändring har jag lärt mig. Sen en tid tillbaka har vi saknat gemensamma träningsoveraller då vissa haft våra gamla blåröda, vissa de helsvarta osv. Färgen är mellanblå även om det alltid blir kostigt när dem försöker hamna på bild.

Judodraget

Vår egen tävling Judodraget i Färgelanda kommer att hållas den 12:e Maj, inkluderar U11-U13-U15-U17-Dam & Herr +U20- Veteraner.

Senaste anmälningsdag den 29e April till följande mailadress: judodraget@fargelandajudo.se (innehållande Namn,Grad,Vikt,Kategori,Födelseår,Bälte,Namn & Kontakt till LagLedare. Vid frågor kontakta Tim Örn 0709-354024 (mellan 16.00-21.00)

/Eleonor

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *