Om Judoblogg

Välkomna till Judoblogg.se

Detta är en Judoblogg för alla att kunna göra inlägg på genom mig som administratör. Syftet med bloggen är att sprida och förena all form av judorörelse samt att dela ett intresse för denna fantastiska sport från Japan världen över. Blogginlägg läggs ut i både svensk och engelsk version. Vi är därmed stolta över att ha både nationella och internationella läsare världen över som regelbundet besöker oss.

 

 

Vem är Grundare?

Mitt namn är Eleonor och är en 29 årig tjej från Västkusten som startade tidigt med Judo som 7 åring i Färgelanda Judoklubb. Jag har tävlat både på hög och längre nivå både i Sverige och utomlands med goda resultat, men som på senare år lagt ner tävlandet som 20 åring med över 55 medaljer på hyllan. I min klubb ingår hon som barntränare sedan 12 år tillbaka och även som coach, lägerorganisatör, administratör och har inga planer på något annat. I oktober 2011 erövrade jag sitt svarta bälte tillsammans med sin bror David.

 

 

 

Utmärkelser

År 2011 på Färgelanda Judoklubbs Jubileum tog jag emot ett hederspris för mina insatser i klubben samt Judotränare/Judotränande samt Judoblogg.

 

År 2015 på Färgelanda Judoklubb tog jag emot förtjänsttecken för mina insatser under många år i klubben.

 

År 2017 på Årets JudoGala i Stockholm tog jag emot priset ”Årets Judogärning 2016” av Svenska Judoförbundet för bland annat mitt arbete på sociala medier.

 

 

 

 

Gruppen Judotränare/Judotränande

Januari 2011 startade jag ett Forum ”Judotränare/Judotränande” som nu har över 2900 st medlemmar. Syftet var att jag tyckte det saknades en plats för alla inom svensk judo oavsett om man ingår i stor/liten klubb samt om man är elit eller motionsutövare eller anhörig till utövare. På denna plattform får man möjlighet att skapa nya kontakter, diskussioner, dela med sig av händelser, nyheter, resultat samt att ha fria möjligheter att göra reklam för sin egen klubb på. Gå in och bli medlem idag på denna länken. 

 

 

 

SweJudoChannel

Här hittar du massor av bra, roliga och väldigt intressanta Judoklipp från Youtube som jag satt ihop och lägger in nya löpande. Dessa spellistor är fria att använda och spela på er klubb och privat. Länken finner du här. Klicka på prenumerera så får du en uppdatering varje gång en ny video läggs till. (Krävs att du har ett youtubekonto).

 

 

 

Stöd Judoblogg.se på Facebook!

Vill du få en uppdatering varje gång ett nytt inlägg läggs upp på Judoblogg.se?

Klicka på denna länk . Gilla sidan så får du besked varje gång det finns nya inlägg att läsa. Sprid vidare!