Josef Macias och NCJC

Jag är helt övertygad om att det kommer att bli en unik och ytterst intressant judotävling den 9 augusti på Medborgarplatsen i centrala Stockholm. Det är då Oslo och Helsingfors utmanas av Stockholm i en lagtävling i alla tre kategorierna kadetter, juniorer och seniorer. Många spännande matcher kommer att avgöras under bar himmel. Inte minst då jag ser att både Oslo och Helsingfors ställer upp med starka lag med många landslagsmän och kvinnor.

Stockholm kommer att bjuda på mycket tufft motstånd med ett mycket starkt lag och detta bådar för en ypperlig tävling. Våra världsstjärnor Martin Pacek, Marcus Nyman, Robin Pacek, Tommy Macias, Emma Barkeling och Mia Hermansson kommer att göra sitt bästa för att ta hem segern till Stockholm.

Och att just dom är med i samma lag som våra juniorer och kadetter kommer säkert att motivera våra unga ännu mer om det är möjligt. Vi har många duktiga juniorer och kadetter som redan tillhör Europas elit. Namn som Emil Mattsson, Hamon Shokohi, Gabriel Vesterlund, Christoffer Macias och Pontus Persson tillhör alla denna skara. Laget kompletteras av ännu mera SM-medaljörer och hela denna mix av unga och mer rutinerade judokas gör laget till en härlig blandning. Det är med stolthet jag är coach tillsammans med Patrik Wennerland för detta Stockholm.

Kom och se, heja och njut av tävlingarna på lördag!

En tävling det kommer att pratas om i generationer.

/Josef Macias
Coach Stockholms herrlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *