Back Again

Hej Vänner!

Har sen en tid tillbaka inte varit någon större träning för mig i starten på detta året, har plågats av långa och återkommande förkylningar, febertrippar eller så har det varit arbete som klivit emellan mig och judomattan. Men nu i måndagskväll dagen före Alla Hjärtans Dag så var jag återhämtad och kunde äntligen köra på med min egen träning. Vi hade nämligen intervallträning och det kändes över förväntan bra även om man inte alltid är på topp när det gäller konditionen, men jag gav allt jag hade. Vi körde rullningar, övningar som inkluderade medicinbollar för bålträning, nea waza, utchi komi:s ( osäker stavning?) kast i repetitioner och urtagningar ur fasthållning.

Känner mig nöjd och fridfull inombords för en gångs skull, då 2012 börjat lite ruckigt för mig. Men det är som allt, allt löser sig till slut. Förutom barnträningar,möten,jobb och andra måsten så har jag kommit iväg och träffat gamla vänner jag inte sett på länge och börjar bli bättre och bättre på att planera in roliga saker i min egna planeringskalender för att själv må bra och fokusera på det som gör mig glad.

Nu i klubben har vi mycket pågång; Imorse hade vi Stigens friskoleklass på prova-på-besök (skolan som ligger bredvid vår judolokal), sen på torsdag har vi en fullsatt förmiddag med 4 klasser på Valboskolan som vi ska hålla i för skolidrottsjudo. Sen nästa vecka är det sportlovsjudo så det är kul när det händer saker.

Hoppas att ni har det bra där ute och att ni också kämpar på även om det tar emot ibland. Lycka till på SM på lördag ni som ska deltaga.

 

Hälsningar Eleonor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *