Tävla

Ellen Pettersson 14 år, blått bälte och hör hemma i Färgelanda Judoklubb.Tävlat och tränat flitigt och är en av Fjks duktiga tävlingsjudokas. Tränat Judo sen hon var 7 och började tack vare att hennes storasyster redan gick i Judo. Hon tyckte det såg roligt ut så hon provade och har varit fast sen dess. Ellen är en underbar klubbkamrat att lära känna och har lätt till skratt. Är även hjälptränare i en av våra barngrupper för 9-12 åringar och gör detta med bravur. De som möter henne i tävlingssammanhang har att göra för hon har en stark och bra balans och en snabb teknisk förmåga som jag beundrar och jag ser fram emot att se henne på tävlingsmattan igen. Hon har en personlig blogg som ni kan se – >här.

 

Det var ett tag sedan jag tävlade men jag har tävlat en del. Har hittils vunnit 16guld, 7silver, 3brons och ett pris för Bästa Judoka. Även om jag har många guld så är jag mer stolt över några av mina brons och silver, för jag vet att jag har fått kämpa mer för en del av dessa. Jag kommer ihåg en speciell match som jag iof vann men jag var så sjukt trött så jag grinade efter matchen. Stunder som dessa blev jag lite extra stolt över att jag vann. Det känns ju helt underbart när man har kämpat så hårt på judomattan så man nästan vill spy.

Det bästa med Judo är nog min lilla Familj som jag har fått. Vi är ett riktigt gott gäng!

Jag är sugen på att tävla nu igen 2012 efter vintern, det är sjukt kul att åka på tävlig. Det är resan med de goa människorna som gör det ännu mer kul att åka iväg på tävling.

/Ellen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *