Atmosfär

Som tidigare vet jag att ett miljöombyte kan göra mycket, men de var längesen jag hade denna möjlighet. Åka iväg, sova på hotell, umgås och diskutera med både gamla och nya bekantskaper. Kändes bra och var ett skönt avbrott i min vanliga vardag. Fredagens Förbunds judomöte stod på schemat och många olika saker diskuterades ur diverse vinklar. Jag tänkte först, vad kan jag bidra med? Men insåg snabbt att bara viljan vara med och bidra med både arbete och synpunkter uppskattades. Trots att det är i startskedet så tror jag att IT-gruppen både behövs och även ett ställe där jag kan trivas i.

Utbildningsdag dagen därpå. Trots mycket folk vid frukosten så satt jag och fick lära känna ett norskt äldre par som till en början var reserverade men som sedan släppte alla spärrar. Berättade om deras livshistoria, hur livet ständigt ändras och hur de till slut träffades på senare dagar. Att jag var där på judokonferens gjorde fascinerade dem och nyfikna på mig och mitt liv. Skönt att bara få prata med någon man inte känner och sen bara lämna bordet utan måsten eller regler att hålla kontakten.

Klockan var över tio och dags för mig att gå och både checka ut och dra mig vidare till mötessalen. Resten av dagen som ingick i webbplatsutbildning var trevlig och vi lärde känna varandra mer och mer för varje minut de personerna av dem jag trots allt aldrig tidigare träffat. Gick igenom mycket administration och annat som var väldigt intressant och jag skrev ner mycket tips och nyheter jag inte kände till. Denna dag kändes det som tiden stod stilla. Med vänliga medarbetares hälsningar och lyckönskningar drog man sig mot entrén och parkeringshuset. Kände mig riktigt nöjd och harmonisk hela bilvägen hem, vilket jag inte gjort på länge.

Hälsning till Er: – Tackar för en trevlig helg och hoppas det kommer fler liknande tillfällen framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *